Bedrijven- coaching

Binding
Medewerkers die zich gewaardeerd voelen en aandacht krijgen van hun werkgever, gaan minder snel op zoek naar een andere baan. Binding van medewerkers is van belang. Coaching voegt waarde toe aan uw arbeids-voorwaardenaanbod en de arbeidsverhouding met uw medewerkers.

Herkenbaar?

  • Komen ieder jaar dezelfde verbeterpunten aan bod tijdens het functioneringsgesprek? Een coach helpt er volgend jaar écht iets aan te doen. Een succes voor u en motiverend en stimulerend voor uw medewerker.
  • Heeft u een ‘jonge hond’ aangenomen die iets ‘overambitieus’ te werk gaat? Een coach helpt uw medewerker zijn energie en aanpak in goede banen te leiden, zonder ‘schade’ aan te richten.
  • Komt een medewerker niet uit de verf en wordt niet duidelijk hoe dit komt? Een coach helpt eventuele belemmeringen inzichtelijk te maken zodat u en uw medewerker binnen korte tijd goede afspraken kunnen maken over de te nemen stappen.
  • Heeft u een of meerdere medewerkers met wie u een ‘slecht nieuws-gesprek’ moet gaan voeren? Coaching helpt hen de ontstane situatie sneller te accepteren en begeleidt hen naar een andere baan. U kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten.

Eigenhuis coaching & advisering helpt u en uw medewerkers verder met coachingstrajecten op maat. Neem contact op via info@eigenhuiscoaching.nl of bel 06 51838110.