Cv

Eigenhuis coaching & advisering is Jeannette Eigenhuis-Goossens (1961).

Achtergrond
Jeannette heeft 25 jaar werkervaring, opgedaan in diverse functies in uiteenlopende branches. Zij heeft 13 jaar als Personeel & Organisatie-adviseur gewerkt bij een productiebedrijf, in de uitgeverswereld en bij een verzekeringsmaatschappij. Haar kracht zit in de combinatie van persoonlijkheid, mensenkennis, P&O-ervaring en brede achtergrond. Jeannette ‘weet’ hoe het er binnen organisaties aan toegaat en wat dit voor medewerkers kan betekenen. Zij heeft zich uiteraard laten opleiden tot coach.

Passie
De begeleiding van mensen in veranderingsprocessen en reorganisaties, maar ook het beantwoorden van loopbaan- en opleidingsvraagstukken zijn bekende terreinen voor Jeannette. De individuele begeleiding van de werkende mens is voor haar door de jaren heen meer en meer centraal komen te staan. Hen verder helpen, dat is de passie van Jeannette. Eigenhuis coaching & advisering geeft haar de mogelijkheid zich volledig op haar passie te kunnen toeleggen. 

Aanpak
“Ik ben praktisch en concreet. Ik werk niet met ingewikkelde modellen of theorieën, maar werk vanuit de persoon. Ik stel vragen en ik luister goed naar wat je zegt, zonder te oordelen. Mijn intuïtie is een belangrijk en betrouwbaar instrument. Ik begeleid je in de zoektocht naar de antwoorden op jouw vragen. Ik stimuleer je om verder te kijken dan de gebaande paden. Ik confronteer en prikkel waar nodig.”